Ajuntament de Barcelona

Olga Subirós participa a ‘La ciutat després de la covid, sessió 2. Ciutats lluitant contra l’emergència climàtica: lideratge i reptes’

Talks & interviews
·
Ajuntament de Barcelona
·

L’emergència climàtica ho canviarà tot, i les ciutats, on es consumeix el 78% de l’energia mundial i es produeixen el 60 % de les emissions mundials, en patiran, cada vegada de manera més notòria, els efectes. Però també és a les ciutats on emergeixen iniciatives innovadores per fer front a aquesta situació.

Quines són les mesures més importants que poden prendre les ciutats per mitigar l’efecte de l’emergència climàtica? Com poden liderar les ciutats la lluita contra l’emergència climàtica?

Taula rodona

Moderada per Laia Creus i Badia, periodista i guionista de ràdio i televisió, amb el focus posat en la comunicació de l’emergència ecològica.

Andreu Escrivá, científic i autor de “Encara no és tard: claus per a entendre i aturar el canvi climàtic” i “I ara jo què faig? Com vèncer la culpa climàtica i passar a l’acció.”

Olga Subirós, arquitecta i comissària de projectes sobre cultura del segle XXI i transformacions de l’era digital.

David Lois, professor de psicologia social i psicòleg expert en mobilitat urbana, UNED.

Olga Subirós participa a 'La ciutat després de la covid, sessió 2. Ciutats lluitant contra l’emergència climàtica: lideratge i reptes'
Related Project
AIR/ARIA/AIRE

Institut Ramon Llull. Catalonia in Venice

Biennale Architettura Venice 2021

More on this topic
Share