Escola Sert / COAC

Presentació del llibre “Cròniques del desconfinament. Dones i arquitectura”, amb article de l’Olga Subirós

Press
·
Escola Sert / COAC
·

El Grup Obert de Dones Arquitectes del COAC presentarà, el proper dijous 25 de març a les 17.30 h, el llibre “Cròniques del Desconfinament. Dones i Arquitectura”, que es publicarà durant el mes de març de 2021.

En aquesta publicació, que aglutina articles escrits per dones arquitectes arrelades a Barcelona, des de maig de 2020 fins a març de 2021, es reflexiona col·lectivament sobre els reptes professionals, personals i socials que ha significat la vida en estat d’emergència, des de la perspectiva de gènere. Tots aquests articles han estat publicats prèviament al blog de l’Escola Sert.

L’acte comptarà amb la participació de les arquitectes autores dels articles: Elisenda Bonet, Elena Orteu, Queralt Garriga, Laura Prados, Olga Subirós, Conchita de la Villa, Ariadna Álvarez, Ma José Masnou, Equal Saree, Sònia Soms, Marta Pujol, Amaia Celaya, Zaida Muxí i Ana María Álvarez.

La publicació també inclou un recull de les memòries de tots els actes organitzats pel Grup Obert de Dones del COAC en el marc del cicle de xerrades Les Dones Fem, des que es va iniciar el cicle l’any 2019 fins ara. 

Presentarà l’acte Sandra Bestraten, presidenta de la Demarcació de Barcelona.

Presentació del llibre "Cròniques del desconfinament. Dones i arquitectura", amb article de l'Olga Subirós
Related Project
AIR/ARIA/AIRE

Institut Ramon Llull. Catalonia in Venice

Biennale Architettura Venice 2021

More on this topic
Share